V ponos nam je, da smo na nedavnem 44. mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov v okviru sejma AGRA prejeli pomembne nagrade za naše izdelke. To priznanje potrjuje našo predanost kakovosti, tradiciji in izjemnemu okusu naših mesnin.

Vrhunec dosežkov je podelitev prestižne nagrade ŠAMPION KAKOVOSTI Tolminskemu želodcu. Ta nagrada predstavlja vrhunsko kakovost, izbrano meso ter tradicionalno pripravo vsakega želodca. Je dokaz naše zavezanosti visokim standardom in izjemnemu okusu, ki ga ponuja vsak grižljaj Tolminskega želodca.

Ponosni smo tudi na prejem ZLATE MEDALJE za Domačo salamo. Ta priznanje odraža našo predanost in nenehni trud pri doseganju najvišjih standardov v proizvodnji salam. Kombinacija izbranih začimb, skrbno izbrane kakovosti mesa in tradicionalnega postopka izdelave se odraža v izjemnem okusu naše Domače salame.

Priznanje se nadaljuje s prejemom SREBRNE MEDALJE za Narezek iz salame s sirom. Ta nagrada priča o izvrstnem okusu, harmoniji okusov in kakovosti našega narezka. Skrbno izbrani sestavni deli, skupaj z znanjem in strastjo, ustvarjajo popolno kombinacijo, ki vas bo navdušila ob vsakem grižljaju.

Veseli nas tudi prejem SREBRNE MEDALJE za Telečje hrenovke. To priznanje potrjuje kakovost, odličen okus in skrbno izbrane sestavine, ki se odražajo v vsaki hrenovki. Prepustite se okusu, ki ga ponujajo naše Telečje hrenovke, in uživajte v vrhunski kakovosti.

Hvala strokovni žiriji, ki je prepoznala našo strast, predanost in visoke standarde v proizvodnji mesnih izdelkov. Prav tako se zahvaljujemo našim zvestim strankam, ki nas podpirate in nam zaupate. Vaša podpora je za nas neprecenljiva!

Poiščite nagrajene izdelke v vaši najbližji trgovini in se prepustite vrhunskemu okusu, ki ga ponujajo naše mesnine Alpija!


Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Leave a reply